Boorbedrijf Thomassen

Over ons

We verzorgen als echt familiebedrijf voor zowel particulieren als zakelijke klanten al meer dan 20 jaar specialistische boor- en zaagwerkzaamheden. Het bedrijf is opgebouwd door onze ouders en wij doen er alles aan om dit zo succesvol mogelijk voort te zetten. We beschikken over een team van vakkundige medewerkers op de bouw en hebben daarnaast één specialist in de werkplaats. Hij houdt zich bezig met de productie van diamantboren en het repareren van alle machines en gereedschappen.

Door heel Nederland
We zijn werkzaam in heel Nederland, maar in Midden-Nederland ligt wel onze core business. We zijn uitermate sterk in het leveren van vakwerk zodat onze klanten keer op keer tevreden zijn met het behaalde eindresultaat. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat uw project, waar dan ook in Nederland, geen vertraging oploopt of dat u te maken krijgt met onvoorziene schade en extra kostenposten.

We deinzen nergens voor terug
Heeft u een specifieke of zeer ingewikkelde opdracht? Leg deze dan aan ons voor want wij deinzen werkelijk nergens voor terug. Wij zien dit juist als een uitdaging om het project dan succesvol en uiteraard ook betaalbaar te volbrengen.

Kunt u de informele maar tegelijkertijd professionele sfeer van een deskundig familiebedrijf wel waarderen en zoekt u naar een partner die u helpt op het gebied van zagen of boren in beton? Neem dan contact met ons op.