Asfalt zagen

Asfalt zagen

Of er nu een stuk weg is verzakt of dat er onder de grond een leiding is gesprongen: wij zijn gespecialiseerd in asfalt zagen. Schakel ons in en wij zijn snel met een deskundig team en het juiste materieel ter plekke. We beschikken over professionele zaagmachines zodat geen klus voor ons te moeilijk is.

Asfalt zagen voor wegen- en waterbouw
In de wegen- en waterbouw ontstaan vaak situaties waarbij het noodzakelijk is om te zagen in asfalt. Zo kunnen we sleuven zagen voor het aanleggen van leidingen. Maar u kunt ons ook inschakelen voor het op een rechte manier zagen van asfalt, zodat er een nette aansluiting is met het straatwerk of de grastegels langs de weg. Bij het gebruik van steltonplaten voor verhardingen zagen we de passtukken voor u op maat. Daarnaast kunt u ook voor het maken van aanpassingen in rioleringsputten bij ons terecht.

Zagen in asfalt bij particulieren
Maar ook particulieren schakelen ons regelmatig in voor asfalt zagen. Bijvoorbeeld als zij een weg willen verharden op hun erf. Het kan zijn dat de ruwe kant van een asfaltweg gezaagd moet worden omdat u er klinkers tegenaan wil leggen. Met onze asfalt zaagmachine zijn wij u graag van dienst, zowel bij grote als bij kleine klussen.

Wilt u ons inschakelen voor asfalt zagen? Neem dan contact met ons op.

Gerelateerde projecten