Zaagwerk

Zagen

U kunt bij ons terecht voor allerlei vormen van professioneel zaagwerk. Of het nu gaat om zagen in asfalt, het zagen van beton of overige zaagwerkzaamheden: Boor- en Zaagbedrijf Thomassen is de plek waar u zijn moet.

Vloerzagen
Voor het verzorgen van zaagwerkzaamheden in (verse) betonvloeren of asfalt hebben wij een gespecialiseerd team wat snel en met het juiste materiaal op locatie kan komen zagen.
Meer over vloerzagen en asfaltzagen

Wandzagen
De wandzaagmachine is een machine die we inzetten voor zaagsnedes tot 72 centimeter diep. De wandzaag wordt met name gebruikt in beton.
Meer over wandzagen.

Handzagen
Handzaagwerk is een heel breed begrip. We passen het toe in alle soorten verhardingen. Te denken valt aan steen, beton, asfalt, natuursteen, etc.
Meer over handzagen.

Draadzagen
Waar de reguliere zaagsystemen beperkingen kennen als het gaat op dieptes, is onze draadzaagmachine een uitstekend systeem om in te zetten bij grote doorsnedes. Wat een zaagblad niet kan, kan de kabel van de draadzaag wel. De kabel wordt door de beton (of andere verharding) heen getrokken. Meer over draadzagen.

Neem contact met ons op als u ons ook wilt inschakelen voor professioneel zaagwerk.

P.s. Bent u particulier? 
Ook dan kunt u met uw zaagwerk bij ons terecht. Dus wilt u uw keukenapparatuur of plasmascherm netjes wegwerken? Wij verzorgen sparingen in muren en vloeren. Ook voor aanpassingen aan uw aanrechtblad kunt u bij ons terecht. We werken zeer secuur en zagen tot op de millimeter nauwkeurig.

Naast klussen binnenshuis realiseren we ook zaagwerkzaamheden voor in de tuin. Wilt u bijvoorbeeld natuursteen of betonnen steentegels op maat laten zagen? Op onze bedrijfslocatie in Barneveld beschikken we over een zeer nauwkeurige en grote zaagtafel, zodat wij elk gewenst formaat kunnen zagen. Deze werkzaamheden voeren we altijd op afspraak uit, ook ’s avonds of op zaterdag.

Gerelateerde projecten